USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович здав Україну Путіну?

7 Грудня 2013 10:03
Президент України Віктор Янукович у п'ятницю підписав стратегічну угоду з Росією, яка включає в себе зобов'язання про приєднання до Митного союзу.

Про це повідомив редактор The Economist Едвард Лукас, - інформує «Українська правда».


«Чув, що Янукович в Сочі сьогодні підписав стратегічну угоду з Росією, яка включає 5 мільярдів, в тому числі передоплата, ціна на газ 200 доларів плюс угода про приєднання до Митного союзу», - написав на своєму Twitter Лукас.

Окрім того, Янукович отримає від Путіна 15 мільярдів доларів.

З його слів, деталі були розроблені в Москві, «західні уряди шоковані».

У зв'язку з цим, зазначає Лукас, очікуються демонстративна поведінка з боку президента Росії Володимира Путіна стосовно підписання, і дуже жорстка реакція (розгін, введення надзвичайного стану) в Україні.

Як відомо, у п'ятницю ввечері Янукович близько 6 годин провів в Росії, де зустрічався з Путіним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 7 Грудня 2013 10:28
Аферистка Тимошенко підмахнула газовий пакт з Путіним, а Янукович -митний пакт. Тимошенко та Янукович - совково-злодійські сексоти Кремля.
Остап Показати IP 7 Грудня 2013 10:38
Саме цікаве в цій статті є слово "чув" :))) а я вчора чув нід баб на базарі, що Гузя з козюрою на пару гінопланетяни забрали то це правда????
Остапу Показати IP 7 Грудня 2013 10:47
Таке лайно як Козюра і Гузь інопланетянам не потрібне.
Виборець Показати IP 7 Грудня 2013 11:04
Я думаю ситуація дуже проста в неділю має бути "народне віче" відповідно якщо на тому віче буде тисячі дві людей то це якось не так не по народному :))) ось щоб змобілізувати людей вожді і кинули клич, що шеф усьо пропало яник продав нас :))))) люди які ж ви наївні :(
Оля Показати IP 7 Грудня 2013 14:06
Якщо газ і подешевшає, то тільки для олігархів та їх заводів, а просте населення платитиме ту сау ціну
дідо до Оля Показати IP 7 Грудня 2013 14:12
Девушка, твоя перукарня має таку саму ціну газу .як і для заводів. Весь дрібний бізнес платить згідно кантракту Тімашєнка-Путін....Рессторани,кафе, бібліотеки,школи ,дитсадки,магазини...ітд ...ітп.
дідові до дідо Показати IP 7 Грудня 2013 19:30
Дідо, не варто *** верещати що у всьому юля винувата. Адже після папередників ми вже по самі вуха в пакращенні. Це цитата.
котигорошко Показати IP 7 Грудня 2013 20:10
Газу власного видобутку для потреб населення вистачило б цілком і ціна його набагато менша від тої яку ми всі платимо. Нажаль ми з звани фінансумо небажання наших олігархів проводити модернізацію підприємств які вони конролюють.А контракти підписані Ю.В. Тимошенко до нас мають такеж відношення як інопланетяни до пана Гузя...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus