USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Янукович дозволив персональні мобільні номери

22 Липня 2010 15:49
Президент Віктор Янукович 22 липня схвалив поправки до закону «Про телекомунікації» щодо збільшення переліку послуг, прийнятий Верховною радою 1 липня.

Текст відповідного указу № 2392-VІ від 22 липня оприлюднено на сайті глави держави, повідомляє ТСН.

Цей документ передбачає збільшення переліку та розширення доступу до послуг, які надаються всіма операторами телекомунікацій.

Відповідно до закону, абонентам надається право зареєструвати свій персональний номер, яким вони зможуть користуватися при отриманні послуг від будь-якого оператора мобільного зв'язку.

Також закон зобов'язує операторів, які надають послуги мобільного зв'язку надавати послуги національного роумінгу.

Нагадаємо, Верховна рада прийняла даний закон 1 липня. Представники мобільних операторів заявили, що за збереження номера клієнт буде платити окремо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 22 Липня 2010 16:03
З однієї сторони добре. Якщо не влаштовує оператор не буде проблем як всім повідомити свій номер... З іншої в абонентів буде путаниця, бо не знаєш скільки в тебе знімуть за дзвінок, так як буде незрозуміло до якого оператора належатиме номер
мел Показати IP 26 Липня 2010 21:10
ну і мутікі..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus