USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для КП Луцька просять мобільні «гарячі лінії»

2 Січня 2017 14:46
Стосовно контактних телефонів комунальних закладів та служб у Луцьку зареєстрували електронну петицію: просять, аби комунальні підприємства та інші служби міста мали контактні мобільні номери, а не лише стаціонарні.

«Враховуючи те, що кількість абонентів проводового зв'язку в місті різко зменшується, а мобільні телефони є майже у всіх мешканців міста, пропоную зобов'язати всі комунальні та інші служби міста (наприклад, водоканал, тепло-, електромережі, ЖЕКи, реєстратури поліклінік, правоохоронні органи і т.п.) контактними номерами чи номерами гарячої лінії вказувати не лише номери телефонів проводового стаціонарного зв'язку, але й мобільних телефонів хоча би двох найбільших мобільних операторів», - зазначає автор петиції Ніна Мартинова.

На її думку, мобільний зв'язок наразі не настільки дорогий, щоб така ідея могла суттєво вплинути на бюджети цих установ, але права громадян, які відмовилися від стаціонарного телефону, або ніколи його не мали, були б краще забезпечені.

Збір підписів на підтримку петиції триватиме ще впродовж 10 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus