USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ющенка звинуватили у знищенні бджільництва

20 Серпня 2010 12:05
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук заявив, що дії екс-президента Віктора Ющенка призвели до «занепаду бджільництва в Україні».

Про це Рижук заявив 19 серпня в Ружинському районі на урочистостях з нагоди Дня пасічника, пише «Українська правда».

За його словами, «Віктор Ющенко вважав себе визначним пасічником, однак фактично розвалив бджільництво України».

При цьому Рижук зазначив, що у 2004 році у першу каденцію керівництва Житомирською ОДА він вжив ряд заходів для відродження бджільництва у Житомирській області.

«Натомість мої наступники з інших політичних партій – мої політичні опоненти – потім зробили все, щоб перекреслити зроблене, і наразі нам в області доведеться починати усе заново – фактично з нуля поновлювати кормову базу для бджіл, виділяти кошти з обласного бюджету для розвитку бджільництва», – сказав Рижук.

Він також повідомив, що у жовтні в Житомирі пройде Всеукраїнський з’їзд пасічників.

Голова Житомирської ОДА додав, що він не розуміє, «як людина, будучи навіть президентом держави-пасічником, змогла так нікчемно побудувати свою роботу, що розсварила українських пасічників, бо є вже в Україні у пасічників асоціація окрема, є ще якесь там братство пасічників».

Рижук закликав політиків не політизувати цю галузь, а вчасно виділяти кошти з держбюджету для її розвитку.

Губернатор наголосив, що його, як пасічника, цікавить не політична складова цього питання, а «коробить те, що при слові «бджола» у декого з політиків виникає іронічна посмішка або маються на увазі політичні пристрасті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ястребок Показати IP 20 Серпня 2010 17:49
Питання на засипку: чому мене ніскілечки не здивувало те, що Ющенко знищив бджільництво? Відповідаю самотужки: тому що Ющенко вмів будувати тільки пам'ятники "Великого Голодомору" і приватну нерухомість, усе інше - руйнував. Усі "справжні українці" такі. Будувати, творити, приносити користь рідній землі здатні лише "несправжні" українці.
ХОХМА Показати IP 20 Серпня 2010 22:18
Да не Ющенко знищив бджільництво, а дзвонарі мобільників, апарати яких шукаючи потрібний апарат, своїми єлектрохвилями дезоріентували бджіл, які не знаходять свої пасіки івулики. Нема бжіл у європі-Ющенко винен. Ну хохма мислення.
Костя 33 Показати IP 21 Серпня 2010 08:24
Хохма ти дійсно - хохма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus