USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За тоноване скло водії платитимуть 400 гривень штрафу

19 Вересня 2010 10:55
Державтоінспекція закуповує обладнання для перевірки транспортних засобів на предмет тонування скла авто.
Про це розповів начальник Департаменту ДАІ МВС Валерій Лозовий, інформує «Кореспондент».
«Ми вже проводимо тендер і розпочали закупівлю спеціального обладнання для перевірки автомобілів на предмет тонування. Після цього інспектори ДАІ почнуть перевірку транспортних засобів та будуть оформлятися відповідні протоколи», – сказав Лозовий.
Тонування скла визнане адміністративним порушенням і передбачає оформлення протоколу та сплату штрафу у розмірі 340-435 гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Hunter Показати IP 19 Вересня 2010 12:53
Цікаво, як МВС-ники будуть "виносити" постанови самі собі?
Україна - країна гепнутих головою ДАЇшників Показати IP 19 Вересня 2010 16:15
Направду Україна - країна гепнутих головою ДАЇшників. Мало того, що чіпляються до стовпа, ще й до авто і до скла. Одного не розумію, яка різниця чи тонована, чи ні. Якщо у мене черевичок, то за мною водієві нічого не видно і сам я орієнтуюся на дзеркала. Якщо машина тонована - ефект той самий. Багато знаючих водіїв заперечить - у Європі так само, а у Європі й вдень водії мусять їздити з включеними фарами - який ідіотизм, але то Європа, їм можна. А наша ДАІ давно перетворилася на інструмент доїння трудового народу. А даішники - усі, до одного дояри. В середньому штраф - 400грн. а зарплата 1300? То чи є клепка в головах під фурашками? - думаю, НІ. Антинародний режим і антинародне ДАІ. Добре, що машину не тонував. На проходженні ТО працівник з діагностики так зацікавлено запитав: "А машина у вас тонована?", - кажу "Ні" і інтерес в очах згас - видоїти немає чого... Маю добру ідею для Європи та наших доярів: треба рухатися по автошляхах з вімкненою аварійною сигналізацією, включеними протитуманними фарами, та через кожних сто метрів зупинятися, аби не розчавити, бува слимачка на дорозі. А хто не зупинився - штраф 1000 євро і наряд ДАі у формі Грінпіс, і порушнику підписку про невиїзд з двору власного будинку. Ідіотія, олігофренія скажете? Ні - то інструкції для особового складу підрозділів ДАі, які слід обов`язково виконувати.
Глядач Показати IP 19 Вересня 2010 20:10
В правилах десь вказано шо кольрова плівка на вікні повинна бути напівпрозора, щоб інші водії могли орієнтуватись. Ну і по собі знаю, іноді тонована машина попереду заважає оцінити ситуацію
Водій Показати IP 19 Вересня 2010 21:22
У ЕС, а саме у Греції штраф за перевищення швидкості біля 500 евро, а з/п 1500 евро, є питання?
Віктор Показати IP 19 Вересня 2010 23:27
Украіна-не Росія,ш слава Богу,не Білорусь,де машини з тонованими вікнами(передніми)без попередження ставлять на штрафмайданчик!!!
Ір Показати IP 20 Вересня 2010 10:38
Глядач Скажіть будь-ласка,а як вам заважає орієнтуватися автомобіль який попореду і затонований? А з тонуванням потрібно було розібратися вже давно!
Влад Показати IP 20 Вересня 2010 11:57
Я сделаю шторки! Ненавижу аквариум в машине, все маршрутки смотрят что у тебя в машине делается...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus