USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

14 ОМБр відзначає другу річницю

10 Грудня 2016 16:48
Другу річницю від дня створення відзначає 14-та окрема механізована бригада із Володимира-Волинського, повідомляють на сторінці прес-служби бригади у соцмережі.

Бійців привітав тимчасовий виконувач обов'язків командира військової частини підполковник Ігор Іванов.

"Шановні офіцери, прапорщики, солдати і сержанти, працівники Збройних Сил України!

Від імені командування військової частини прийміть найщиріші вітання з нагоди 2-ї річниці створення нашої 14 окремої механізованої бригади!

Велику шану й повагу заслужили Ви своєю невтомною працею на усіх ділянках нелегкої, але почесної військової служби, яку Вам довірила держава.

З перших днів свого існування наша бригада, її військовослужбовці, демонструючи незламність, відвагу, мужність і міць, воювали на Східному фронті, непохитно й самовіддано зупиняли війну, давали гідну відсіч російським агресорам – як велить серце, честь українського воїна та вірність військовій присязі. Завдяки героїзму наших воїнів, їхній силі, звитязі та тій найсвятішій любові, яку кожен з нас має у серці, любові до України, пишеться славетна історія нашого з’єднання!

Свою другу річницю наша бригада зустрічає на фронтових рубежах. Та ми впевнено дивимося в завтрашній день. Бо попри молодий вік, ми досвідчені, нехай досвід цей і давався нерідко дорогою ціною, ми згуртовані, бо тільки в єдності - шлях до нового, кращого прийдешнього нашої Батьківщини. Заради неї, заради кожного українця, заради рідних, близьких і коханих, які з нетерпінням чекають на нас удома, ми діяли й будемо діяти відважно й рішуче, не даючи ворогу жодних шансів. А тому перемога, впевнені, вже дуже скоро буде за нами!

В цей святковий день бажаю Вам міцного здоров’я, родинного щастя та благополуччя, подальших успіхів у службі на благо нашої держави - України!

Хай частіше приходять до Вашого дому радість, добро, приємні новини, здійснюються усі Ваші надії та сподівання!", - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus