USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Активність бойовиків по всій лінії розмежування посилюється, - штаб

25 Лютого 2016 08:47
Бойовики продовжують обстрілювати Українських бійців уздовж усієї лінії розмежування.

Про це розповів речник штабу АТО Сергій Жмурко.

"Останні дні іде нарощування активності бойовиків по всій лінії розмежування. Перш за все ми пов'язуємо це з тим, що прибуло поповнення чи ротація терористичних підрозділів, які протистоять українським ЗС, підвезені боєприпаси, більш кваліфіковані найманці ведуть обстріли по наших позиціях", - розповів Жмурко.

З його слів, за минулу добу зафіксували 56 обстрілів позицій українських Збройних сил. На Донецькому напрямку - 31, на Маріупольському - 21.

"20 мін терористи випустили по наших опорних пунктах в районі Первомайського і таку ж кількість мін приблизно в 18-ій годині по позиціях поблизу Зайцевого. Під неприцільним мінометним вогнем ворога опинились укріплення в районі Невельського.

На Маріупольському напрямку під мінометний обстріл російських найманців потрапили опорні пункти наших військ поблизу Мар'їнки, Гнутового та Чермалика.

У районі Мар'їнки, Зайцевого, Майорська, Новоселівки, Авдіївки, Опитного, Пісків, Новгородського російські терористи обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а з зенітної установки ЗУ-23 вівся вогонь поблизу Красногорівки. Снайперський вогонь по українських захисниках вівся в районі Опитного, Мар'їнки та по шахті Бутівка", - розповів Жмурко.

Після опівночі активність ворога значно зменшилась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus