USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для волинських бійців прислали 30 наборів термобілизни з Франції

19 Жовтня 2015 12:33
Для волинських бійців надійшла допомога з Франції. Про це інформує Ковельський центр допомоги бійцям.

"30 наборів теплої спідньої білизни для волинських захисників надіслали з Франції. Щиро дякуємо Yakymchuk Ulyana з Парижу за передану для бійців АТО термобілизну. Вже роздаємо безпосередньо бійцям та іхнім родичам для передачі на передову (за попередніми заявками до нашого Центру). Наш друг і партнер, Юліанна Якимчук, як українка та член французької організації Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе вже не вперше допомагає волинським бійцям та іхнім родинам", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, минулого року Юліанночка передавала комбінезони для танкістів.

"Дівчина організовувала поїздку до Франції дочки загиблого Героя з Ковельщини, відправляла дітей воїнів до пластунського табору в Карпатах, передавала ліки для хворої мами Героя АТО, особисто підтримувала бійців під час реабілітації "ЗІГРІЙ ДУШУ", відвідувала від Асоціації наші лікарні для організації медичних гуманітарних вантажів! Приймає активну участь в парижських патріотичних заходах та акціях Асоціації, веде роз'яснювальну роботу", - розповідають волонтери.

До слова, сьогодні, 19 жовтня, завершиться процес забезпечення зимовою формою бійців у зоні АТО.

Про це повідомляє "Урядовий кур'єр" з посиланням на начальника центрального управління тилу Збройних Сил України Юрія Гуслякова.

За його словами, ще станом на 13 жовтня були "створені необхідні запаси утеплених курток, брюк та трикотажної білизни, що дає змогу здійснити забезпечення в повному обсязі військовослужбовців в АТО".

Він додав, що до 19 жовтня тривала підгонка зимового обмундирування для військовослужбовців та, за потреби, замінялися розміри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus