USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Флешмоб від волинських волонтерів: #дбатизаодного

28 Листопада 2016 13:45
«Легко дбати за тисячі, важче подбати за одного!» - під таким гаслом волинські волонтери розпочали флешмоб.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Дмитро Йож Сандалов.

«Як сказав мій друг, «Легко дбати за тисячі, важче подбати за одного!» Легше придбати машину на підрозділ і забути за неї. Дуже легко можна відстібнути пару тисяч на «щось дуже корисне для бійців». І забути про них.

І допомога для бригади насправді легше вдається, ніж для одного бійця. Тому я розпочинаю флешмоб серед волонтерів! Дбати за одного! Знайдіть свого «любімчика» і подбайте за нього окремо. Якщо у вас вже є такий - давайте фотки-розповіді-історії. Один боєць, одна дитина, одна людина - той, кому ви присвячуєте стільки ж уваги, скільки всьому світові/війні/волонтерству.

Давайте свої історії або почніть дбати за одного! P.S. єслі шо, просто пишем пост, який починається з #дбатизаодного», - йдеться у повідомленні.

До слова, Дмитро Сандалов є одним із тих активістів, які свого часу вони взлися за непросту справу: працювали над виготовленням кевларових шоломів для бійців у зоні проведення АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus