USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Літак з загиблими Героями прилітає до Луцька: ЧАС ЗМІНЕНО

7 Квітня 2015 09:46
Літак з тілами трьох волинських «кіборгів» прилітає у Луцьк сьогодні, 7 квітня, об 11 годині. Літак прибуває на військовий аеродром Луцька. Зауважимо, попередньо йшлося про те, що літак має здійснити посадку в межах Луцька о 10 годині.

Троє загиблих бійців – з Волині (один лучанин), четвертий загиблий – з Рівного. Про це повідомили представники Автомайдану Україна.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що двоє мешканців Ківерцівського району загинули на Донеччині. Йдеться про Андрія Карпюка (1990 року народження) із села Суськ та Дмитра Степанова. Однак учора, 5 квітня, стало відомо, що серед загиблих є ще й лучанин – капітан Чучалін Юрій Андрійович, який народився 27 лютого 1964 року у місті Чирчик Ташкентської області (Узбекистан).

Усі четверо - бійці 80-ої бригади, 122-й (колишній 3-й) аеромобільний батальйон.

Це – легендарні «кіборги», які брали участь у боях за термінали аеропорту Донецька.

Волинь гідно зустріне своїх Героїв. Активісти організовують колони автомобілів, які супроводжуватимуть бійців від аеропорту в останню дорогу. Колони розділяться: Андрія Карпюка та Дмитра Степанова повезуть у рідне село Суськ, капітана Юрія Чучаліна супроводжуватимуть побратими, родичі, близькі й просто небайдужі громадяни вулицями міста.

Також відправиться колона до Рівного.

Нагадаємо, відспівування Юрія Чучаліна відбудеться 8 квітня о 12.00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, о 12:45 — громадянська панахида на Театральному майдані міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus