USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На сході на міні підірвалися двоє бійців, один – з Волині

1 Серпня 2015 10:15
На розтяжці, яку встановив ворог, 29 липня підірвалося двоє бійців, – один з Маневич Волинської області, другий – з села Рідка Теофіпільського району Хмельницької області, – повідомляє прес-служба військової частини В0259.

Стан волинянина, Олексія Ярмолюка, який отримав серйозні травми, наразі стабільно тяжкий. 30 липня боєць прийшов до тями.

Його поплічник з Хмельниччини, Дмитро Загородній, якому відірвало ноги, помер у лікарні Маріуполя 30 липня.

Про це ще вчора написав Денис Пʼятигорець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зазначимо, що хлопці підірвалися в районі села Кримське Луганської області, де сапери військової частини В 0259 виявили заміновану незаконними збройними формуваннями ділянку. Перший боєприпас бійцям вдалося знешкодити успішно, другий – вибухнув.

«Це справжні герої. На цих мінах могли підірватися не тільки військові, а й мирні мешканці, зокрема й діти. Хлопці ризикували своїм життям, щоб врятувати життя інших людей. Це славетний подвиг!», – прокоментував подію керівник прес-служби в/ч В0259, лейтенант Влад Якушев.

Командування частини висловлює рідним та близьким героя, який загинув, свої співчуття. Іншому ж хлопцеві каже триматися та боротися. До слів підтримки приєднується і редакція Інформаційного агентства Волинські Новини: «Хлопці, ви – наші Герої!».

Наразі триває підготовка документів на представлення Дмитра Загороднього та Олексія Ярмолюка до державних нагород.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus