USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ніхто не забутий. На Волині освятили стелу пам'яті загиблих в АТО

21 Січня 2015 13:00
У Ковелі освятили стелу пам'яті загиблих на сході волинян. Про це повідомляє в мережі Ковельський центр допомоги бійцям.

"Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Марш миру у Ковелі! Освячення місця, де буде вшанована пам'ять загиблим героям! І ми, дівчата, які 5 місяців на зв'язку з родинами, вислуховували іх горе, координували, шукали, разом з ними плакали! Ці фото бійців та іх долі нам знайомі, як нікому! Хтось повернувся, хтось щє не знайдений, а цим тільки - СЛАВА ГЕРОЯМ! Бо неможливо щось вже змінити! Низький уклін вам родини за ваших синів! Хай висохнуть ваші сльози! Вічна пам'ять захисникам Вітчизни. Вибачте нас, якщо ми волонтери десь щось не зробили! Ми дуже старалися! Але не все в наших силах!", - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus