USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Післязавтра Луцьк прощатиметься із загиблим Героєм

27 Січня 2015 08:15
Військовослужбовця з Луцька, загиблого в зоні АТО ще у серпні, поховають у Луцьку.

Про це стало відомо під час оперативної наради в Луцького міського голови 27 січня.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, нещодавно отримали нову трагічну звістку: у зоні проведення АТО 28 серпня загинув лучанин Олександр Войчук, 1989 року народження.

Олександр у складі 51-ї окремої механізованої бригади виконував завдання у зоні АТО. Зв'язок з ним обірвався 28 серпня 2014 року. На той час він знаходився поблизу Іловайська Донецької області.

Полеглого військовослужбовця поховали у Дніпропетровську. Сьогодні труну із тілом загиблого забиратимуть у Луцьк, де післязавтра відбудеться похорон. Пам'ять полеглого військовослужбовця вшанували хвилиною мовчання.

Нагадаємо, Олександр Войчук навчався у загальноосвітньому навчальному закладі № 20, Луцькому національному технічному університеті. Був призваний на військову службу по мобілізації. До призову працював у ТОВ “Кромберг енд Шуберт Україна”.

На фото: Герой Іловайська Олександр Войчук

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus