USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Помер захисник України, воїн 14-ої ОМБ Ігор Кірєєв

22 Червня 2016 18:48
Підступна хвороба передчасно обірвала земний шлях українського воїна, справжнього патріота, великого життєлюба, турботливого чоловіка, батька, доброго товариша – Ігоря Кірєєва. Життя воїна обірвалося 20 червня 2016 року, - повідомили у прес-службі Ковельської районної ради.

Земний шлях Ігоря Фарраховича Кірєєва – зразок людського оптимізму та життєлюбності. Він був чистою помислами і душею людиною, турботливим сім’янином, люблячим і любимим рідними. Вірний громадянському обов’язку та військовій присязі він мужньо, самовіддано відстоював свободу рідної України і нещодавно повернувся із зони проведення антитерористичної операції, де проходив службу у складі 14 ОМБР та був нагороджений державними відзнаками: «За Україну за її волю», «За службу державі» та «За заслуги».

Світла пам’ять про справжнього патріота, українського воїна, мужнього Героя назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна пам’ять і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus