USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Сьогодні на Волинь привезуть тіло загиблого Героя

31 Березня 2015 14:36
На жаль, Волинь не дочекалася живим ще одного Героя. Сьогодні усіх небайдужих просять зустріти тіло загиблого Василя Білітюка. Про це в мережі інформує Ковельський інформаційний центр.

"АЙДАРІВЕЦЬ Білітюк Василь Васильович, 1982 року народження, позивний "БІЛЛ" загинув 26 серпня в бою під Новосвітлівкою. Уродженець села Заболоття Ратнівського району. 7 місяців вважався зниклим безвісти.

Зі слів волонтерів, шукали всюди: і в полоні, і серед мертвих...

"Родина здала аналіз ДНК, який збігся із похованим у Дніпропетровську невідомим солдатом... Сьогодні Герой повертається додому у цинковій труні. Поруч з ним сестра Людмила і волонтер з Заболоття Наталія Круглій, яка опікувалася пошуками Василя і допомогою сім'ї з першого і до останнього дня... ПРОСИМО ВСІХ ЛЮДЕЙ ВШАНУВАТИ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ СЬОГОДНІ В КОВЕЛІ (час зустрічі - після 21.00)

Уточнення часу - згодом.

Окрім того, прощання та поховання Героя відбудеться завтра, 1 квітня, в селі Заболоття Ратнівського району о 12:00 в місцевому Будинку Культури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus