USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Суд над бійцями 51-ої бригади знову перенесли

12 Червня 2015 14:15
У Володимир-Волинському міському суді продовжили розгляд резонансної справи проти бійців 51-ої бригади, яких звинувачують у дезертирстві.

Знову під судом з усієї Волині зібралися небайдужі активісти, аби підтримати хлопців. Прибули представники «Автомайдану України», «Самооборони Майдану», «Правого сектору», ВО «Свободи» та навіть екс-мер Луцька Богдан Шиба.

Звісно, що підтримували хлопців і їх родичі та мешканці Володимира-Волинського.

Юрій Букія, який прибув із Луцька, служив у 51-ій бригаді і каже, що судити мають не простих хлопців, які ні в чому не винні, а тих, хто віддавав накази:

«Не так важливо, хто в якому підрозділі 51-ої бригади служив – ми всі свої. Навіть якби судили б когось із добровольчих батальйонів ми теж були б тут. Є велика надія на те, що хлопців виправдають і визнають невинними, адже зібралася хороша команда адвокатів. У них не було багато варіантів як вчинити: я не розумію, як можна воювати, коли лишаєшся без набоїв. Чекати смерть не дуже приємно».


Вже під час самого судового засідання з’ясувалося, що на суд не прибув один із 22 бійців. Сам він із Тернопільської області.

Суд через процесуальні моменти із адвокатами знову вирішили перенести. Наступне судове засідання відбудеться 10 липня об 11 годині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus