USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тіло ідентифікованого за ДНК айдарівця привезли у Луцьк

22 Вересня 2015 09:04
Труну із тілом загиблого у зоні проведення АТО військовослужбовця Віктора Кумецького привезли на Волинь.

Тіло бійця, який загинув 5 вересня 2014 року біля села Металіст Старобільського району Луганської області та був похований як невідомий солдат у селі Чмирівка Луганської області, привезли у Луцьк активісти «Автомайдану України» сьогодні, 22 вересня.

Поблизу Свято-Троїцького кафедрального собору труну із тілом загиблого бійця зустрічали рідні. Активісти занесли її до Нижнього храму.

Віктор Кумецький народився 11 лютого 1973 року. Навчався у Луцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1. Був одруженим.

Загинув військовослужбовець ще 5 вересня 2014 року біля села Металіст Старобільського району Луганської області. Був похований як невідомий солдат у селі Чмирівка Луганської області. Ідентифікувати тіло Віктора Кумецького за результатами експертизи ДНК.

У зону АТО він пішов добровольцем і ніс службу у складі батальйону «Айдар». Пізніше був призваний на військову службу по мобілізації Сватівським районним військовим комісаріатом Луганської області.

Нагадаємо, що прощатимуться із загиблим Героєм 23 вересня. Відспівування розпочнеться об 11:00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, о 12:00 — громадянська панахида на Театральному майдані Луцька.

Поховають Героя на міському кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus