USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У лікарнях та СІЗО Росії - понад 1000 українських військовополонених

4 Січня 2015 08:00
У розпорядженні волонтерів є неспростовні докази того, що у лікарнях і госпіталях російських міст Єйська, Таганрога, Волгограда, Курська, Санкт-Петербургу і Москви, а також у СІЗО перебувають більше тисячі українських військовополонених.

Відповідну інформацію у своєму блозі розмістила російська правозахисниця, авторка проекту "Груз 200" Олена Васильєва, передає Еспресо.TV.

"Ось дуже маленька звітність, яку справно складав начальник Чергової частини УМВС Росії по Ростову-на-Дону майор поліції М.Ю. Лобасов", - зазначила Васильєва, додавши, що сам майор не причетний до передачі документів.

"Якщо Росія не напала на Україну, і не веде війни з братнім колись народом, то на якій підставі в Росію прибувають українські військовополонені? Згідно з нашими даними їх там вже більше тисячі чоловік", - написала правозахисниця.
Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що російська правозахисниця і засновниця інтернет-проекту "Вантаж 200 з України в Росію" Олена Васильєва, у своєму блозі опублікувала список з 40 українських силовиків, яких вивезли на територію РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus