USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луганську вбили ватажка бойовиків Мозгового

23 Травня 2015 20:50
Командир бригади бойовиків "Привид" Олексій Мозговий загинув у результаті замаху, організованого невідомою диверсійно-розвідувальною групою. Про це повідомдяє УНН з посиланням на РІА “Новости”.

“Це сталося приблизно в тому ж місці, де 7 березня на Мозгового вже був замах. На трасі між Луганськом і містом Алчевськ, де базується бригада, була організована засідка, невідомі обстріляли джип, в якому Мозковий їхав з охороною. Мозковий отримав серйозні поранення і помер на місці, також постраждали супроводжуючі, їх стан зараз уточнюється”, — повідомив представник бригади бойовиків “Привид”.

Він зазначив, що зараз ведеться пошук диверсантів.

Як повідомляють підконтрольні сепаратистам ЗМІ, разом з Мозговим загинули його прес-секретар і троє охоронців. "перший заступник генерального прокурора ЛНР" Сергій Горенко говорить про сімох загиблих, їх особи встановлюються. Повідомляється, що джип ватажка бойовиків спочатку підірвали, а потім розстріляли з кулемета на трасі Луганськ — Алчевськ між селищем Михайлівка та Алчевськом.

Відомо, що Мозговий конфліктував з ватажком бойовиків "ЛНР" Ігорем Плотницьким і відкрито виступав проти його "політики" на окупованих територіях.

Радник міністра МВС Антон Геращенко вважає, що Мозгового знищили через небажання підкорятися Москві.

"Кажуть, що дві години тому в районі села Михайлівське, що під Алчевськом, спецназ ГРУ ліквідував відомого з ватажків терористичної організації Олексія Мозгового та шістьох його охоронців.

Причина - та сама, що і в січні з іншим відомим лідером луганських бандформувань "Бетмен" - не бажання підкорятися командам з Москви.

Шкода що він тепер НЕ постане перед трибуналом за сотні смертей і тортур мирних громадян, до яких він був безпосередньо причетний.

Собаці - собача смерть!", - написав Антон Геращенко у Фейсбуці.

Судьба террориста...Позвонили товарищи из Луганской области, которые мониторят радиоэфир. Говорят, что два часа наза...

Posted by Антон Геращенко on 23 Май 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus