USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Польщі судять своїх за участь у злочинах на Донбасі

8 Грудня 2014 13:58
Справу щодо громадянина РП, який бере участь у бойових діях на Донбасі на боці сепаратистів, розслідують у Польщі. Про це інформує Експрес.

"У місті Бєльско-Бяла (південь країни) розпочалося перше слідство у справі поляка, який бере участь у бойових діях в Україні на боці сепаратистів", - повідомляє видання. Відповідно до польських законів, громадянин РП не може служити в армії іншої країни, окрім польської.

Кримінальний кодекс РП за службу в іноземній армії чи іноземній військовій організації передбачає ув'язнення терміном від трьох місяців до п'яти років. Згідно з інформацією газети Rzeczpospolita, Агенція внутрішньої безпеки Польщі незабаром передасть документи на ще двох поляків, які воюють на боці терористів на Донбасі, до органів прокуратури Щеціна і Катовіце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus