USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мешканців «ДНР» відбиратимуть урожай, вирощений без дозволу Захарченка

13 Листопада 2017 20:49
Лідер терористичної організації ДНР Олександр Захарченко видав заяву, якою наказав передавати в "державну власність" весь вирощений урожай сільгоспів, фруктів та винограду.

"Урожай сільськогосподарських рослин і плодів кущів, виноградників та дерев, вирощених на самостійно використаних земельних ділянках державної та муніципальної форм власності, є власністю ДНР", - говориться в тексті заяви, повідомляє DSnews.

Захарченко заявив, що "юридичним і фізичним особам - підприємцям і фізичним особам заборонено розпоряджатися врожаєм, отриманим внаслідок самостійного використання земельних ділянок".

Так званому "міністерству доходів та зборів ДНР" надається право "без обмеження доступу до місць зберігання (вирощування) урожаю", а також дозволено його вилучати. Якщо ж місцеві жителі будуть "самовільно" розпоряджатися самостійно вирослим урожаєм, то вони будуть зобов'язані відшкодовувати його вартість.

Також, згідно з заявою Захарченко, так зване "міністерство агропромисловості" зобов'язане надавати інформацію по кожному факту "незаконного використання земельних ділянок, їх розробки та вирощування урожаю сільськогосподарських рослин і плодів кустарників, виноградників та дерев на таких земельних ділянках".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пересічний Показати IP 13 Листопада 2017 22:56
Та ну)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus