USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Володимирі-Волинському попрощалися із загиблим Героєм

5 Лютого 2015 13:24
Сотні володимир-волинців прощалися сьогодні, 5 лютого, із загиблим на Луганщині Героєм Дмитром Головіним.

Народився Герой у 1981 році у Володимирі-Волинському, у якому й мешкав. Закінчив міську ЗОШ №5 та Нововолинське ПТУ. Пройшов строкову службу в армії, згодом працював на ТзОВ «Гербор-Холдінг». Дмитро виховував двох діток: 12-річного сина і 8-річну доньку.

Відспівали бійця у соборі Різдва Христового. Попрощатися з ним прийшла міська та районна влади, вчительський та учнівський колектив ЗОШ №5, де він навчався і в якому медсестрою працює його мама, а також сотні простих мешканців міста.

Під час панахиди у соборі протоієрей Юрій Пилипець наголосив на тому, що сьогодні володимир-волинці прощаються з героєм, який не пожалів свого життя, а віддав його за нашу свободу та незалежність: «Своїм життям воїн творить історію. Він є великим прикладом жертовності. Ми прощаємося з ним, але залишається його подвиг. Дмитро добровольцем пішов захищати нашу державу і віддав за неї найдорожче, що мав – своє життя. Нехай його велика любов до України, до українського народу буде завжди з нами у нашій пам’яті».

Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк висловив від себе та громади міста співчуття сім’ї воїна:

«Древній Володимир-Волинський сьогодні -в скорботі. Він проводжає в останню дорогу свого героя, який життя віддав за нашу державу в боротьбі з ненависним ворогом. Сьогодні мама втратила сина, дітки втратили тата, а ми втратили прекрасну людину. Дмитро показав приклад як треба любити державу, свій народ, свою Вітчизну. Дорогий друже і брате, Дмитро, спи спокійно в нашій володимирській землі. Пам'ять про тебе збережеться в наших серцях!».

Короткі слова співчуття родині від особового складу 14-ої бригади висловив її представник, зазначивши, що Дмитро загинув як справжній герой, захищаючи українську землю і він назавжди залишиться у наших серцях.

Теплі слова про Дмитра Головіна, як про тата та сина, брата та учня сказала представниця колективу ЗОШ №5:

«Він вписав свою героїчну сторінку в історію нашого міста та історію ЗОШ №5. Надзвичайно важко, але ми живі маємо зробити все, аби, врешті решт, ця кровопролитна війна зупинилася, аби ми перестали хоронити цвіт нашої нації. А герої не вмирають – вони завжди з нами»!

Труну із загиблим пронесли центральними вулицями міста. Поховання відбудеться на Федорівському кладовищі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus