USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі вулиці назвуть на честь загиблих на сході волинян

11 Квітня 2015 16:22
Незабаром у Володимирі–Волинському з’являться вулиці, названі на честь загиблих у війні на сході України мешканців міста, - інформує Волинь:світ.

Так, нові вулиці: Упорова, Колєснікова, Головіна будуть нарізані в районі колишнього цегельного заводу.

Згідно з проектом рішення, яке розглядатиметься під час наступної сесії Володимир–Волинської міської ради, пропонується затвердити детальні плани території для наступної передачі земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських споруд у власність воїнам - учасникам АТО, а також нові вулиці найменувати іменами воїнів-героїв АТО:

- вулиця Упорова.

Упоров Ігор Романович народився 30 серпня 1984 року у Володимирі-Волинському. Старший солдат-командир бойової машини БМП-2-командир відділення 51-ої ОМБр, 28.06.2014 року під час мінометного обстрілу біля села Макарове Луганської області був поранений осколком у живіт, помер від втрати крові при транспортуванні у госпіталь. Похований на Федорівському кладовищі у місті Володимирі-Волинському;

- вулиця Колєснікова.

Колєсніков Дмитро Вадимович, боєць 5-го батальйону ДУК «Правий сектор» з позивним «Правий». Народився 12.01.1995 року у місті Володимирі-Волинському. Студент третього курсу спеціальності «Правознавство» Університету сучасних знань. Загинув 22.02.2015 року у зоні проведення антитерористичної операції поблизу с. Піски. Похований на Федорівському кладовищі у Володимирі-Волинському.

- вулиця Головіна.

Головін Дмитро Володимирович народився 09 червня 1981 року у Володимирі-Волинському. Військовослужбовець військової частини А3283. Загинув 01.02.2015 року від множинних осколкових наскрізних поранень в Попаснянському районі Луганської області. Похований на Федорівському кладовищі у Володимирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus