USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українські захисники готуються до пекельної ночі на Світлодарській дузі

19 Грудня 2016 23:30
Сили АТО очікують атак бойовиків в районі Світлодарській дузі.

Про це повідомляють українські військові з передової журналістам телеканалу "1+1", передає ТСН. Вони відзначають, що бойовики не відмовилися від планів переходити в наступ, тому солдати ЗСУ очікують важкої ночі.

"Зараз йде нарощування сил противника, йде перегрупування противника, ми готуємося до нової атаки", - сказав заступник командира бригади українських сил.

Офіцер також зазначив, що інформація про те, що українські сили пішли в атаку не відповідає дійсності. Бойовики спочатку проведи артилерійську підготовку, а потім атакували.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, бойове зіткнення в районі Світлодарської дуги, що у Донецької області, триває вже більше доби - станом на ранок обстріли ворога не припинялися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus