USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Допомога з Волині тим, хто боронить наш спокій

22 Лютого 2015 14:45
Волонтери Горохова вкотре відвідали бійців на сході

Відвідали вони бійців Національної гвардії, які перебувають у Маріупольському аеропорту, воїнів-прикордонників, які боронять місто Сартана і весь південний фронт нашої України, також зустрілися з бійцями полку "Азов".

"Відвезли 3,5 тонни різних необхідних речей від теплого одягу до продуктів, потішили солдатів домашніми смаколиками, які нам радо приносять мешканці міста і району, та передали газети "Волинь" і "Горохівський вісник", дитячі малюнки, браслетики, обереги, прапори та ще багато різних речей, які нагадують домашнє тепло, рідну домівку. Завезли також і багато іграшок, одяг, взуття, українські книги, розмальовки, олівці у дитячи будинок "Сонечко" у Маріуполі. На жаль, з дітками нашим хлопцям поспілкуватись не вдалось, адже після недавнього обстрілу міста Маріуполя керівництво "Сонечка" вирішило евакуювати дітей. На початку березня вихованці дитбудинку повернуться, тоді й радо приймуть усі подарунки з нашого району", - розповідають волонтери.

і додають: "Дякуємо тим, хто долучається до допомоги. Подивіться на цих усміхнених солдатів, гляньте, як вони тішаться приїзду хлопців, подивіться і зрозумійте, що вони наші герої і що ми не маємо права про них забувати, адже вони боронять наш спокій".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus