USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни – серед лідерів із будівництва оборонних споруд на сході

20 Травня 2015 08:40
Триває спорудження інженерних оборонних споруд на Сході країни, над будівництвом котрих працює практично кожна область. Волиняни – не виняток: у секторі М, що неподалік Маріуполя, будівельники зводять 10 фортифікаційних споруд. А позаяк то – питання надважливе, адже пов’язане зі зміцненням обороноздатності країни й перебуває на особистому контролі Президента України, представники виконавчої влади області до його реалізації поставилися особливо ретельно. Як наслідок: волиняни – серед лідерів. На цьому неодноразово наголосив Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко під час селекторної наради, - інформують у прес-службі Волинської ОДА.

Так, вчора, 19 травня, відбулася нарада в режимі відеоселектору за участі міністра оборони України Степана Полторака, голови Державної казначейської служби Тетяни Слюз та представників інших поважних державних відомств. У волинській студії – голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, т.в.о. військового комісара облвійськкомату Роман Кулик та інші.

Наголосивши на важливості завдання – зведення двох рубежів інженерних оборонних споруд, Геннадій Зубко нагадав: нещодавно відбулася інспекторська перевірка на місці, а потому Президент України провів нараду з головами облдержадміністрацій. Відтак, уже є перші результати роботи.

"Із 19 травня 50 будівельників додатково відправляє Волинська облдержадміністрації на місце будівництва фортифікаційних споруд, і це при тому, що волиняни добре справляються з поставленим завданням, - зауважив Віце-прем’єр-міністр.

Відзначила Волинь і Тетяна Слюз, зауваживши високу якість робіт: оборонні споруди, зведені нашими будівельниками, зсередини обшиті деревом, облаштовано й спальні місця для військових.

По завершенні наради риску підвів Володимир Гунчик. Голова облдержадміністрації зазначив: те, що волиняни працюють на відповідному рівні й не потрапили до «чорного» списку – не підстава, аби розслаблятися.

Нагадаємо, 28 квітня, волинські лісівники вирушили в Маріуполь для спорудження фортифікаційних укріплень рамках проекту «Стіна». Окрім того, на початку травня на оборону Маріуполя відправили 34 вагони з волинською деревиною. Дерево використають для спорудження фортифікацій.

Окрім того, у сектор «М» планувалося направити ще 25 волинян, які будуватимуть фортифікаційні споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus