USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни відправили на схід опалювальні печі і намет

24 Вересня 2015 11:11
Печі опалювальні, намет та інші, необхідні для облаштування табору речі, повезли на схід волинським бійцям волонтери Ківерців. Про це повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

У своєму листі артилеристи просили придбати для них: намет польовий (УЗ або УСТ) – 1 комплект; печі опалювальні – 8 комплектів; цвяхи: 80 мм – 3 кг, 100 мм – 10 кг, 150 мм – 10 кг, 200 мм – 3 кг; скоби – 100 шт. та клейонку – 2 рулони.

За декілька днів все необхідне зібрали. Пічки та скоби надав підприємець Володимир Дейна; цвяхи, клейонку та пальне – підприємець Микола Барабаш; шкарпетки та футболки – Петро Чайка від «Волинської місії благовістя»; смачнющі сухарики – Володимир Маковецький від «Волиньагропродукт»; печиво та продукти – профспілка КЗ «Ківерцівське РТМО».

На сході зараз перебуває отець Іван Семенюк, благочинний Ківерцівського благочиння УПЦ Київського патріархату. Для нього парафіяни зібрали та передали з волонтерами адресні подарунки.

«Найтяжче було виконати прохання бійців щодо намету. Річ недешева та й не в кожному магазині продається. Вдалося знайти аж в Києві за 14500 грн. До збору коштів долучилися благодійники», ‒ пише видання.

Доставити вантаж до бійців своїм транспортом погодився Валерій Обдар. Разом з Артуром Завальним та Сергієм Люпою вони вирушили в дорогу. За станом на 21 вересня вантаж доставлений і волонтери повертаються додому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus