USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські волонтери привезли дарунки бійцям АТО

29 Січня 2017 23:23
Волонтери «Спілки воїнів АТО Волині» та громадського формування «Варта порядку» прибули до військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади сьогодні, 29 січня, - повідомляє прес-служба громадського формування.

«Близько обіду прибули до наших волинських хлопців. Тут нас завжди зустрічають радісно.

Хлопці готувалися – борщ, солдатська каша, сало. Розвантажили машину: теплі речі, продукти харчування, обереги, листи, медикаменти, все було доречно і необхідно», - пише прес-секретар «Варти порядку»Олександр Волянюк.

Цього разу потурбувалися і про подарунки для місцевих дітлахів, думаю їм буде приємно, адже так хотілося зробити щось приємне для дітлахів, які вже побачили пекло війни».

Волинські волонтери зустрілися з командиром частини, аби обговорити ситуацію на передовій та дізнатися про потреби солдат. Також передали командиру оберіг – ляльку-мотанку від волинської дітлашні.

Раз по раз чути вибухи, та це не стане на заваді волинським волотерам, які вже завтра зустрінуться з іншими героями, що несуть службу в зоні антитерорестичної операції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus