USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський військовий помер, перебуваючи у відпустці

26 Жовтня 2015 18:06
У ці жовтневі дні Ковельщина вкотре скорбить. І з життя пішов військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади, лейтенант Збройних Сил України Остапенко Олег Володимирович, 1993 року народження, уродженець села Колодяжне.

Олег навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Колодяжне, здобув вищу освіту у Львівській національній академії сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного. Для проходження служби був направлений у військову частину Новоград-Волинського, згодом – в зону АТО, під Артемівськ, - йдеться в повідомленні Ковельської РДА.

22 жовтня, перебуваючи у відпустці, його серце перестало битися. На жаль, життя Олега лікарям не вдалося врятувати. Втрата молодого військовослужбовця боляче вразила жителів усієї Ковельщини.

«Ковельська районна державна адміністрація, Ковельська районна рада та її виконавчий апарат висловлюють співчуття рідним та близьким Олега Остапенка. Світла пам’ять про його мужність та непересічні людські якості назавжди залишаться в серцях рідних, земляків, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив Олега – справжнього патріота та Героя!» ‒ йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus