USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З полону визволили 10 військових і жінку-волонтера. ОНОВЛЕНО

10 Липня 2015 17:12
З полону бойовиків звільнили 10 українських військових.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Президент України Петро Порошенко.

"Гарна новина - з полону звільнено 10 наших хлопців з 17-ої танкової бригади, батальйону "Айдар", 40-ої бригади, 43-ої бригади:

Шанідзе, Бондарук, Семенюк, Швирєв, Пархоменко, Нігматуллін, Різаєва, Харатін, Ткаченко, Старцев", - написав президент.

ПП: Друзі, гарна новина - з полону звільнено 10 наших хлопців з 17-ої танкової бригади, батальйону "Айдар", 40-ої бригад...

Posted by Петро Порошенко on 10 Июль 2015 г.


Крім бійців АТО, з полону сьогодні звільненили жінку-волонтера волонтер. Про це в ефірі повідомив кореспондент телеканалу "112 Україна".

"Обміняли хлопців у місті Щастя на "нульовій зоні", на мосту. Вік бойовиків, яких випустили з полону, від 16 до 44 років. Всі вони воювали у Луганській обл. (...) З нашого боку крім бійців батальйону "Айдар" звільнили ще одну жінку-волонтера", - повідомив журналіст.

Зі слів журналіста, звільнені зараз вирушили до медиків.

"Усі звільнені вирушили до медиків, їм буде надана допомога. Звільнені розповідають, що на них чинився дуже сильний моральний тиск", - зазначив журналіст.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у полоні бойовиків досі залишаються майор Сергій Фураєв і солдат Артем Комісарчук з 51 бригади. Обоє - понад 10 місяців у полоні. ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus