USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З Волині у Піски бійцям відправлять надпотужний генератор

15 Березня 2015 21:00
Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська 14 березня доставив у Володимир-Волинський професійний військовий дизельний генератор потужністю до 30 кіловат, який придбав представник гуманітарного комітету в Іваничівському районі Андрій Бадзюнь разом з братами Віталієм Бадзюнем та Борисом Михалусем.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба.

Цей надпотужний генератор, який коштує близько 100 000 гривень, може вільно забезпечити цілий батальйон електроенергією. Його вага понад 1200 кілограмів, а за розмірами він ледь зайшов у великий бус зі знятим верхнім захисним кожухом, який буде доставлений до нас у понеділок.



Найближчим часом цей апарат відправиться у супроводі нашого представника на передову, в зону бойових дій, у район Пісків, де буде виконувати свої не менш важливі бойові завдання, адже там досить часто не буває світла.



Також Іваничівська громада разом з головою районної ради бійцем 24 бригади Віктором Віленком зібрала близько 1 тонни продовольства та засобів гігієни, які також будуть відправлені на війну для 14 бригади.

«Я тішусь тим, що сьогодні в ці нелегкі часи для наших воїнів поруч завжди є такі побратими-свободівці та вся Волинська громада, яка ні на хвилину не залишає без підтримки наших хлопців.

Шановні українці, якщо у вас є можливість підтримати наших бійців на передовій звертайтесь в осередки Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська, які є в кожному районі та місті області, або за телефоном 067 332 73 07; 063 800 78 78 - керівник комітету Сергій Коба. Слава Україні», - написав Сергій Коба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus