USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Заради перемир'я «Азов» пожертвував успішним наступом

15 Лютого 2015 11:11
Командир полку "Азов" Андрій Білецький оголосив про призупинення наступальної операції під Маріуполем у зв'язку з оголошеним 15 лютого перемир'ям. Про це повідомляє ТСН з посиланням на прес-службу полку.

"Варто зазначити, що нелегко йому далося це рішення, адже перед нами - розбита ворожа армія, яка наразі нездатна на спротив", - йдеться у повідомленні.

В "Азові" повідомляють, що унаслідок важких боїв сили АТО повністю вибили бойовиків із Широкиного, хоча спочатку ситуація розвивалася не на користь українських військових. Унаслідок Широкинської бійні загинули троє бійців "Азов" і 50 отримали поранення.

Також у полку присутні значні втрати у техніці, але боєздатність підрозділу збереглася. "Сьогодні ворог у порівнянні з попередніми атаками відрізнився чіткістю дій і високим професіоналізмом. Відчувається поповнення колон техніки зі сторони російського кордону.

Дуже оперативно та чітко працювала ворожа артилерія. Додамо, що артилерія полку "Азов" показала себе ще краще: під Безіменним знищено склад з боєприпасами терористів, ліквідовано досить багато ворожої техніки", - йдеться у повідомленні.

"Можемо констатувати факт, що в результаті сьогоднішніх боїв російські війська на південному фронті розбиті", - додають в "Азові".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus