USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завтра у Луцьку знову день жалоби

28 Січня 2015 09:27
Із загиблим на сході лучанином прощатимуться у четвер, 29 січня.

Про це перед початком 69-ї сесії міської ради 28 січня повідомив міський голова Микола Романюк.

Відспівування відбудеться завтра, 29 січня, о 12.00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, о 12.40 — громадянська панахида на Театральному майдані міста.

Поховають Олександра Войчука на кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань, - повідомили у міськраді.

У зв’язку з похованням загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції Олександра Войчука четвер, 29 січня, оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що згідно з результатами проведених експертиз вдалось ідентифікувати особу Олександра Войчука, який раніше був у списку зниклих безвісти. Він у складі 51-ї окремої механізованої бригади виконував завдання у зоні АТО. Зв'язок з ним обірвався 28 серпня 2014 року. На той час він знаходився поблизу Іловайська Донецької області.

Він був похований у місті Дніпропетровськ як невідомий солдат. Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради прийняв рішення про ексгумацію тіла та передачу його рідним для перепоховання у Луцьку.

Олександр Войчук народився 8 лютого 1989 року. Неодружений. Навчався у загальноосвітньому навчальному закладі № 20, Луцькому національному технічному університеті.

Був призваний на військову службу по мобілізації. До призову працював у ТОВ “Кромберг енд Шуберт Україна”.

Пам'ять загиблого за незалежність та територіальну цілісність України героя депутати вшанували хвилиною мовчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus