USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

2010-го Ягодинська митниця «підкинула» у бюджет понад мільярд гривень

20 Січня 2011 09:36
За 2010 рік Ягодинська митниця забезпечила надходження до Державного бюджету у розмірі 1 мільярд 186 мільйонів гривень, що на 460 мільйонів більше, ніж у попередньому році.
Такого результату вдалося досягти через збільшення обсягів імпорту, повідомили у у прес-службі облдержадміністрації.
Про це велася мова під час наради з підбиття підсумків роботи Ягодинської митниці у 2010 році, що відбулася 19 січня у Ковелі.
Діяльність митників обговорювалась за участю заступника голови Державної митної служби України Ігоря Тимофєєва, голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, голови Ковельської РДА Івана Смітюха та правоохоронців.
Заступник голови Держмитслужби України поставив ряд завдань на 2011 рік. Він закликав митників дотримуватись людяності та культури спілкування із громадянами, адже вони – «обличчя держави».
«Чіткою має бути робота із підготовки країни до «Євро-2012». Нині триває реконструкція та розбудова другої черги МАПП «Ягодин», – зазначив Тимофєєв. – Кошти, які передбачені на ці цілі, мають бути освоєні в повному обсязі. Наголошую і на організації спільного українсько-польського кордону».
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук повідомив, що роботою митників у 2010 році залишився задоволений: «Результат дає лише системна та злагоджена робота. Кожен з нас виконує свою частину функцій держави. Завдяки вашим показникам контрабанді на Волині – таки стоп. Завдання, які ставить перед вами та виконавчою владою Київ, – виконаємо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kamil Показати IP 20 Січня 2011 10:27
ну а скільки було потрачено на неї...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus