USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

АМКУ оштрафував аптеки і магазини, бо там нібито «дешевше»

25 Травня 2010 16:35
За недотримання законодавства про недобросовісну конкуренцію Волинське територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало супермаркет «Барвінок» та аптеки підприємства «Ніагара» на 12 тисяч гривень.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Волинського територіального управління АМКУ Віктор Гупало.

Зокрема, в рекламних буклетах і білл-бордах торгівельної мережі супермаркетів «Барвінок» зазначалося, що за їхні товари «дешевше не знайдеш». За словами Гупала, працівники АМКУ, проаналізувавши кілька сотень позицій у конкурентних супермаркетах, знайшли товари за дешевшою ціною.

Порушення було припинено, а супермаркет сплатив за оманливу рекламу 10 тисяч гривень штраф.

Аптеки підприємства «Ніагара», які в рекламних матеріалах вказували, що надають знижки у п’ять, сім, 10 та 15% заплатили дві тисячі штрафу. Виявилося, що купувати товари за зниженими цінами мають право лише власники дисконтних карток.

За недобросовісну конкуренцію заплатили півторатисячний штраф ТзОВ «Нововолинське Телебачення Телефонія Інтернет». Воно спонукало розірвати споживачів догори з їхнім конкурентом ПП «Радіоорганізація «Львівська жінка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus