USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Анатолій Якубюк знає про страхи Януковича

25 Грудня 2009 16:11
«Янукович боїться показати свою неадекватність на фоні ерудованої й динамічної Тимошенко», - вважає волинський вчений і журналіст Анатолій Якубюк.
 
«Минулої п`ятниці лідер Партії регіонів  Віктор Янукович  злякався вийти в прямий ефір телеканалу «Україна». Побоявся, бо там була Тимошенко», - стверджує науковець.
 
Цьому вже дали оцінку низка відомих українських політичних експертів і політологів. Зокрема, Тарас Березовець, Олексій Гарань, Ігор Жданов, Михайло Погребинський, Вадим Карасьов. Загалом, експерти вважають, що Юлія Тимошенко виглядала значно сильнішою і ефективнішою під час дискусії.
 
«Янукович боїться показати свою неадекватність. Крім того, лідер регіоналів боїться запитань про вкрадене «Межигір’я» та 140 гектарів київської землі. Янукович просто ховається від цієї теми, бо крити йому нічим», - каже Якубюк.
 
«Нинішній образ Януковича - це довга й важка праця російських та американських іміджмейкерів. Але через слабкість носія образу, картинка «лідер» може розсипатися на першому ж ефірі, якщо той не буде постановочним», - переконаний Анатолій Якубюк.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 20:24
Зрозуміло вже давно, що приховувати йому є що. Просто Юля краще вміє свої скелети приховувати, або подавати людям. Взагалі говорити вона вміє набагато краще і розумніше чого і Я. злякався. Нехоче все зіпсувати і стати просто тінью, про якого забудуть на виборах.
Всезнайко Показати IP 26 Грудня 2009 12:56
Янукович не був на прямому ефірі тому, що довбаний Шустер запросив його за декілька годин до телеефіру. І плани були зовсім інші. Ось і вся причина, а не тому. що злякався...
Схід Показати IP 26 Грудня 2009 13:24
Застраханий Якобюк сам застрахав себе і всіх,став грудьми вперед за спиною Тимошенко і так страхається,так страхається...Дивись і страхополохи вийдуть і владу візьмуть-оце біда буде.Редактору:не ховайте свободу слова,страх губить демократію, сміливо друкуйте всі матеріали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus