USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Азаров хоче вислухати Клімчука через високі ціни на Волині. ВІДЕО

12 Січня 2011 11:46
Прем’єр-міністр Микола Азаров дійшов висновку, що у Волинській області ціни на продовольство станом на грудень були більшими, ніж в середньому по країні.
Про це Азаров заявив, відкриваючи засідання Кабміну, - пише 12 січня Українська правда.
Відтак Азаров хоче заслухати на засіданні Кабміну керівників тих областей, які допустили у своїх регіонах необґрунтоване підвищення цін на продовольство.
Прем'єр доручив профільним міністрам проаналізувати прорахунки центральної і місцевої влади і внести пропозиції, як їх виправити.
"Керівників областей, де було допущено суттєве зростання цін, ніж в середньому по країні, треба заслухати на засіданні Кабміну", - зазначив він.
Азаров також доручив міністру агрополітики Миколі Присяжнюку розробити щомісячну програму контролю за ціновою ситуацією на продовольчому ринку.
Крім того, прем'єр наголосив на необхідності забезпечити селян належними засобами для проведення весняно-польових робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Ціна кусюча Показати IP 12 Січня 2011 13:07
А у Карпюка в доповідях і статистиці - все в шоколаді! Ціни найнижчі в Україні! :) От кого перевірити потрібно!
123 Показати IP 12 Січня 2011 13:29
Так говориться за ціни не на с/г продукцію? То до чого тут Карпюк?!Він же зам.по с/г.
456 Показати IP 12 Січня 2011 13:40
А Рожищесирзавод, масло з Шацька, ковбасників, м"ясників, хлібопеків... не Карпюк на ярмарки запрошував і "рекламував" найнижчу ціну?! А конкретно масло та борошно турбують Кабмін!!!
cina Показати IP 12 Січня 2011 13:43
О-па! Захиснички з ОДА з"явились! :))) А!!! Обідня перерва! :)))
Сьцьопа Показати IP 12 Січня 2011 18:32
Завтра о 15-00 з цього приводу відбудеться прес-конференція в ОДА. Приходьте, панове журналюги, хто хоче отримати чергову порцію брехні у вигляді виправдання від Куйбіди - пана в білих шкарпетках, а також престарілої дами-пенсіонерки зі статистики і, звичайно, від головного брехуна області і спеціаліста по самооцінці Клімчука. Завтра підведуть "теоретичну" базу статистики під ті дані, які треба чиновникам, щоб не їхати до Азарова на "взування" з шматком госпдарського мила чи вазеліном. В Луцьку дорогі не лише продукти харчування. Високоосвічені лучани за браком робочих місць торгують небезпечними китайськими речами і малайзійськими стільниковими телефонами за цінами, вищими, ніж в Лондоні. Таким чином, вони повертають собі даремно потрачені гроші на купівлю дипломів юристів, економістів, менеджерів, фізиків і хіміків в місцевих національних вузах. Можливо, вони мають рацію. Гроші вже давно не являються мірилом праці, як заповідав прапрадідусь Карл. Одні за жалюгідні 2-3 тисячі гривень випльовують легені в шахтах з обладнанням 50-х років, інші отримують мільйонні бонуси за так зване управління власністю, яке здійснюється з особняків з фонтанами і зимовими садами.
123 Показати IP 12 Січня 2011 19:01
Ніякі не захиснички з ОДА!! НЄ УГАДАЛИ С!!!Просто оскільки я уродженець села то знаю, що масло і сир сирзавод не прямо від корови бере і дає в магазин??Ковбаси так само напряму від свиней і телят чи ВРХ не ідуть в магазин??Чи не так, шановний 456??)) Чи може це по нових технологіях??
Іван Показати IP 12 Січня 2011 19:17
Бач як жерти задарма захотіли )) А робити нікому. Типу все решта копійки коштує. Азаров - ти сНІДом не захворієш ))
Бандерівець Показати IP 13 Січня 2011 01:04
Ото дивлюся на цю реакцію в країні і області - смуток огортає. Попіднімали свої писки совкові ретрогради, ті що завжди у владі і тиснуть демократичних телепнів, а біомаса - простий фіксатор того що творить "каманда досвідчених сра..лизів". Громадяни України - прокидайтеся, чи такої ми заслуговуємо влади? Ця зграя бандерлогів регіональних усе докраде, ціни підніме разом з податками і вигонить нас на парад до ВОДА з плакатами - "Слава Борису!", "Слава великому Євнуховичу!", "Слава вєлікому савєтскаму народу!", та не такі ми, Волиняни, треба негайно зупиняти цих "партійних профі", що будують для нас освєнцім в Україні.
Із інтерв"ю Б.П. Клімчука кореспонденту Волинських новин Показати IP 13 Січня 2011 09:28
"У світі зростає ціна на цукор. Тому й ярмарки, які ми організовували, - не раптом, не просто так. А щоб люди могли купити борошно і цукор. Я передбачав, що продукти дорожчатимуть, але не міг цього говорити, щоб не викликати паніку. На ярмарках торгували великими партіями – 40 тонн, 60 тонн. Люди купували мішками, везли додому. Тепер таких запасливих людей подорожчання торкнеться меншою мірою. Я зайшов на передсвятковий ярмарок і побачив, що люди задоволені, посміхаються. За чотири місяці вони зрозуміли, що Клімчук це не до виборів робить. А найбільша моя радість була, коли побачив величезну чергу за натуральним шацьким маслом і не меншу чергу за рожищенськими яйцями. Поруч чиновники були. Я сказав: «Бачите, люди, я їх покритикував свого часу за те, що нема волинського яйця у продажу, тепер от несуться, аж кудкудахкають». Всі посміялися, розуміємо, що це жарт. Насправді ми піднімаємо економічну активність людей, даємо шанс. Коли я залишав регіон у 2002 році, волиняни мали найвищу економічну активність і рівень доходів був третім в Україні після Києва та Дніпропетровська." У 2002 році рівень доходів на Волині був третім в Україні, а зараз є першим.(Правда незрозуміло в кого?) Ось і ціни ростуть відповідно до доходів-ринкова, панове, а не базарна, як ви любите трактувати, економіка! Сьогодні четвертий у державі. Доходів, не зарплати. Така вже структура зарплати на Волині, що 53% її формується в селі. Ну де там з роду-віку була зарплата висока? А от середня зарплата по волинській промисловості п’ята в Україні. Проїхати сьогодні по Луцьку складно з двох причин – не розчищені дороги і велика кількість машин. І ще треба подумати, яка з них основна.
VSC до Із інтерв"ю Б.П. Клімчука кореспонденту Волинських новин Показати IP 13 Січня 2011 13:29
" Проїхати сьогодні по Луцьку складно з двох причин – не розчищені дороги і велика кількість машин. І ще треба подумати, яка з них основна." - по Луцку и пешком невозможно ходить, расплодились тут, понимаешь.
Helge Показати IP 13 Січня 2011 20:48
Климчук - классический представитель той самой "элиты", для которой понятия "УКРАИНЕЦ", "УКРАИНА" являются ширмой и удобным способом воровать и не нести никакой ответственности за свои поступки. Достаточно вспомнить, что такие "климчуки" находяться у власти УЖЕ 20 лет - результаты их "РАБОТЫ" каждый может посмотреть и прочувствовать лично - тотальное уничтожение промышленности, образования, медицины, разрушенные дороги, наглая коррупция и беззаконие - все, в т.ч. на Волыни решает небольшая кучка членов этой СИСТЕМЫ которую сегодня возглавляет этот классический балабол и бездарь, крышуюший всю эту свору. Что - для кого-то новость, что Климчук ЛИЧНО лоббирует бизнес "Континиума" - перевед крестьянам, сдающим молоко ВСЕГДА в 2 раза дешевле рыночной цены, "решает" вопросы по границе, рулит бюджетными откатами и т.п.? Не гнушается даже закрытием областной стоматполиклиники на проспекте Воли - видать свои родственникам магазин намастырился делать..... Одно несколько утешает в этой ситуации, что они тленны, а достойной "смены" у них - уже нет и не будет - гнилье, лицемеры и моральные уроды не способны продуцировать что-то хорошее и светлое - каждое их поколение всегда слабее, уродливее, циничнее, НО менее жизнеспособное.
Aaron Показати IP 14 Січня 2011 12:47
народ, не тупіть! якийсь чувак подав неправельні дані і помилково Волинь занесли у чорний список. і не треба гнати на Клімчука і його заступників. ціни на Волині нижчі ніж будь-де
Радар Показати IP 15 Січня 2011 10:12
Це Башка підставляє Клима.Це його щуряча вдача.
штик Показати IP 16 Січня 2011 20:35
Климчук цих дурнів НІЧОГО НЕ НАВЧИВ.Хоча Башкаленка, вчи не вчи,а він постійно під себе гріб у бізнесі,а зараз у владі гребе, торгуючі посадами і місцями у виборчому списку.Не чув я ні разу щоб перший заступник взяв на себе відповідальність за щось конкретне в області.Для нього, чим гірше в області, тим краще для нього.Гнати таких від влади подалі і других подібних не пускати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus