USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Азаров обіцяє скасувати платні послуги при міністерствах

29 Вересня 2010 11:31
Кабінет Міністрів України має намір ліквідовувати підприємства, створені при міністерствах і відомствах, які надають платні послуги.
Про це сказав прем'єр-міністр Микола Азаров, інформує «ТСН».
«Доручаю секретаріату Кабінету Міністрів підготувати проект постанови Кабміну про ліквідацію таких підприємств, з механізмами ліквідації та термінами», - сказав він.
При цьому він доручив міністру Кабінету Міністрів Анатолієві Толстоухову терміново організувати перевірку всіх міністерств, комітетів, відомств, регіональних адміністрацій для виявлення створених при них підприємств, що надають платні послуги.
Толстоухов має в тижневий термін подати прем’єру перелік таких підприємств із зазначенням послуг, які вони надають.
Також прем'єр доручив Контрольно-ревізійному управлінню перевірити, як використовуються кошти, зібрані цими підприємствами.
Крім того, Азаров зобов'язав Толстоухова протягом двох тижнів доповісти про хід скасування міністерствами і відомствами зайвих дозвільних документів, підтримки підприємництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus