USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Азаров з Колєсніковим вважають Ягодин пріоритетом, - Клімчук

2 Червня 2010 08:28
Прем’єр-міністр України Микола Азаров та віце-прем’єр з питань Євро-2012 Борис Колєсніков напрямок «Ягодин-Дорогуськ» вважають пріоритетним у розбудові в рамках заходів до підготовки футбольного чемпіонату у 2012 році.
Про це розповів голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час робочої поїздки на Волинь голови Державної митної служби України Ігоря Калєтніка.
«Саме ця дорога є найкоротшою з тих, що з’єднують Україну з Євросоюзом» - сказав Клімчук.
У рамках робочої поїздки в область на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» відбулася зустріч із заступником Міністра фінансів - Генеральним Директором митної служби Республіки Польща Яцеком Капіцею та головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком, а також воєводою Люблінського воєводства Геновефою Токарською.

Керівники митниць двох країн обумовили співпрацю в рамках Євро-2012. Йшлося про організацію спільного контролю на кордоні, розбудову інфраструктури пунктів пропуску, а також професійну підготовку митників.
Як наголосив голова Державної митної служби України, наша держава надає великого значення міжнародному співробітництву саме у митно-прикордонній сфері. «Міжнародний пункт пропуску «Ягодин» є обличчям України з північно-західного боку. І тому ми приділяємо особливу увагу реконструкції цього переходу», - сказав Калєтнік.

Його польський колега Яцек Капіца також залишився задоволеним результатами перемовин. Він схвально оцінив ремонтні роботи, що ведуться на території митного переходу та висловив надію, що «реконструкція підвищить пропускну спроможність автомобілів в Ягодині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus