USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Бандерівського» питання на найближчому засіданні не буде, - Войтович

15 Лютого 2011 15:10
На черговому засіданні Волинської облради «бандерівського питання» все-одно не буде, так як воно відсутнє в проголосованому порядку денному.

Про це після оголошення перерви повідомив голова облради Володимир Войтович.

Він зазначив, що більшість депутатів проголосували за затвердження порядку денного без включення питання про заяву до Вищого адміністративного суду України, який скасував указ Президента Віктора Ющенко про присвоєння Степану Бандері звання Героя України.

Нагадаємо, що після цього фракції ВО «Свобода» та депутат Ігор Гузь заблокували трибуну сесії і в її роботі була оголошена перерва на декілька днів.

«Робити якесь «чепе», надзвичайну подію з того, що сталося, зараз я не вважав би за доцільне. Так, ми схожі стали на парламент, але надто гостре питання», - сказав Войтович.
«Мені думається, що конфлікт інтересів полягає в надто великих емоціях одних фракцій. З іншого боку ми стоїмо на сторожі регламенту. Десь попередньо не обговорили, попередньо не домовилися якісь фракції між собою, розраховували на такий результат голосування – отримали інший», - зазначає Войтович.
«Але я, як голова облради зобов’язаний рахуватися з кожним депутатом, тим більше коли за порядок денний проголосували 50 депутатів», - додав голова облради.
«Побачивши, що ситуація зайшла в глухий кут я змушений був оголосити перерву. Трошечки вляжуться пристрасті, емоції відійдуть і прагматична точка зору повинна бути такою: вийти, відпрацювати цей порядок денний, а на наступну сесію буде формуватися новий порядок денний», - вважає Володимир Войтович.
«Я не знаю, як поступить фракція «Свобода», чи інша на наступному пленарному засіданні. На цю сесію в нас є порядок денний», - сказав Войтович.
«Я більше з цього приводу нічого не скажу, перед наступним пленарним засіданням скажу більше», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ти же звездний воен Боря Показати IP 15 Лютого 2011 15:36
Гей Ви, так звана ВЛАДА - не думайте, що географічна віддаленість від Єгипту та Тунісу ні на що не впливає... Наприкінці 2004-го теж усі так думали... А потім Француз через Рованці втікав що було духу... Бандера - це символ боротьби... і ця кістка не для ваших змосковщених горлянок - все одно вдавитеся...
kamil Показати IP 15 Лютого 2011 15:43
Вова базар фільтруй)
Ванга Показати IP 15 Лютого 2011 15:46
Передбачення... 2012 рік... Кінця світу не відбулося. Якісь занедбаний хутір у нетрях Любешівського району, у лахмітті під сосною сидять Клімчук, Войтович і Башкаленко і над ними напис:"Бойцы вспоминали минувшие дни, и битвы, что вместе продули они"... Шановні так і буде...
VSC Показати IP 15 Лютого 2011 16:51
"сказав Войнович." - ребята, если вы имеете ввиду писателя Войновича, так он вроде-бы как в Штатах, и на сессию нашей облрады не приезжал. :)
правдоруб Показати IP 15 Лютого 2011 17:20
таких як Гузь і представники свободи треба каструвати
українка Показати IP 15 Лютого 2011 17:57
Таких, як Гузь, потрібно підтримувати, бо він дійсно не боїться відстоювати істинно українські ідеї. А то всі потрохи починають ховатися в нори. Давно стояли біля закладеного фундаменту пам'ятнику Степана Бандери, співали пісень і прикладали руку до серця, коли співали Гімн? А тепер думають , як би то зам'яти це питання. Це ті лжепатріоти, яким однаково, куди ту руку прикладати, чи до чого прикладати.
людина до українка Показати IP 16 Лютого 2011 10:25
цілком підтримую. пристосуванців - геть!
Бджілка Показати IP 15 Лютого 2011 19:27
Ігоре, валіть того Войтовича! Він перевбиранець,який підлизує дупи усім владам! Володимире Івановичу,забули,як підсрачника отримали від рожищан під час Помараншевої??? Швидко вичухались,бачу... Поки не пізно,то ставайте з народом ,а не проти,бо битиме вже вся Волинь,а не Рожище!
ЗМІ Показати IP 15 Лютого 2011 20:25
Обласна рада вмерла. Відсьогодні я вважаю, що її немає. "Самоуправління" в області - це небритий глитай і злодій, який з допомогою так званого адмінресурсу і залякування підібгав під себе все. Ще залишився облізлий, з писклявим голосом, полішук Войтович, який після кожного слова з боязню дивиться на небритого, мовляв, "чи те,що треба, сказав?". Амінь!
Bert O-Nill Показати IP 15 Лютого 2011 23:23
Войтович - старий функціонер, який завжди за тих, хто перемагає. Втомлена життям людина, можливо до наступної сесії і його не буде на посаді, не тільки питання про Бандеру. В державі керують безпринципні, пристосуванці, яким нацональна пам`ять не потрібна, бо в них - пям`ять совкова, вони - звичайні манкурти з "прідурью" як висловився їх кумир - Кучма Л. Вони дуже люблять владу, але на щастя вони - не вічні...
ідіоти Показати IP 22 Лютого 2011 14:14
читаючи ваші мізерні коментарі маю враження що читаю роман "Ідіот"......сплошной бред. люди краще нчого не пишіть ніж ляпати шо нібудь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus