USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Башкаленко думає, що йому брешуть

16 Липня 2010 14:54
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко сам перевірятиме готовність закладів бюджетної сфери та об’єктів комунальної власності до роботи в осіннього-зимовий період, бо не вірить паперовим звітам.

Про це 16 липня повідомила прес-служба Волинської облждержадміністрації.

«Те, про що звітують керівники установ на папері, м’яко кажучи, не завжди відповідає дійсності», - вважає Олександр Башкаленко.

Як приклад, він наводить свій візит «без попередження» до санаторію матері і дитини «Дачний».

«Я, без перебільшення, був шокований. Було таке враження, наче територію бомбардували. Котельня - майже руїна, відірвані ринви, купи сміття, а описати стан туалету бракує слів. І це - санаторій для реабілітації дітей-інвалідів!», - обурився перший заступник голови.

Він також повідомив, що дав доручення керівникові установи за два тижні привести своє господарство до ладу. Однак, вдруге відвідавши заклад, Олександр Башкаленко зазначив, що майже нічого не змінилося.

Адміністрація санаторію виправдовується кризою фінансування. «Криза - у головах керівників», - сказав 16 липня на нараді перший заступник голови облдержадміністрації, яку зібрав спеціально для вирішення проблем облаштування закладу.

Директор санаторію отримав догану за неналежне виконання службових обов’язків і двв тижні на усунення недоліків.

Олександр Башкаленко і надалі має намір практикувати перевірку об’єктів щодо готовності до зими на місцях і особисто, - пише прес-служба ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хохма Показати IP 17 Липня 2010 08:48
Якби Башкаленко сплачував усі податки з реальних доходів то було б санаторію звідки фінансування брати. Видно Башленко займатиметься і надалі працевлаштуванням тих хто заБашляв
Політолог Показати IP 17 Липня 2010 09:15
А ви помітили, як наших нових владців зазомбували? Певно спеціальні тернінги у Києві проводили: як, граючи на публіку, демонструвати "сильну руку" і "наведення порядку". Причом всі як один - усіх строять, сварять, грюкають кулаком по столі. Що відразу явно демонструє штучність їх поведінки. Хоча Башкаленко собі ім"я зробить, я думаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus