USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Башкаленко в Любешові пообіцяв лампочки і насварився за калюжі

9 Вересня 2010 16:03
У райцентрі Любешів на Волині після останнього руйнівного буревію не відновлене вуличне освітлення.

Про це йшлося під час виїзного прийому громадян першим заступником голови Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленка у Любешові - - пише сайт волинської організації Партії Регіонів.

Олександр Башкаленко запевнив, що протягом місяця питання буде вирішене, і він особисто його контролюватиме.

«П’ять ліхтарів купити не проблема, а мешканці зможуть оцінити таку турботу керівництва району про їхню безпеку та комфорт. Не потрібно у всіх прорахунках звинувачувати державну владу. Часто причиною є елементарна безгосподарність на місцях», - сказав при тому Башкаленко.

Чиновник згадав, що в’їжджаючи у Любешів, його авто потрапило у величезну калюжу.

«Населений пункт не повинен демонструвати обличчя саме таким – «мокрим» - боком. Я не здивувався, коли до мене прийшли люди і поскаржилися на цю проблему. Адже з одного боку від цього «озера» школа, з іншого – дитячий садок. Внаслідок підвищеної вологості стіни вкриваються грибком і руйнуються. Значно легше зробити зливові стоки, аніж потім робити капремонт приміщень. Тим більше, що людям вже настільки набридло постійне болото, що вони готові навіть власними силами допомогти. Повірте мені, багато коштів на це не потрібно, і вирішити проблему треба протягом двох тижнів, інакше потім не дадуть дощі» - зауважив під час оперативної наради Олександр Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus