USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Білорусів «підставили» сімома шкірянками

3 Грудня 2009 10:12
Прикордонники Луцького прикордонного загону минулої ночі затримали на українсько-білоруському кордоні двох контрабандистів із господарськими сумками. Білоруси просили відпустити, мовляв, товар не їхній - їх підставили.
 
Про можливе порушення кордону двома незнайомцями повідомив дільничний інспектор прикордонної служби. Патруль негайно виїхав на вказане місце. За годину було затримано двох білорусів. Згорблені, з сумками через плечі 30-річні чоловіки в сутінках крокували з України до Білорусі. Під час обшуку вартові знайшли в сумках зимові шкіряні куртки, - повідомили в прес-службі Луцького прикордонного загону.
 
Контрабандисти зізналися, що нібито роблять послугу родичам у Білорусі. Ті попрохали чоловіків принести баули із українського села в білоруське. Про оплату начебто не йшлося. Однак родичі самі запропонували кожному з порушників по 50 доларів. «Повірте, нас підставили, бо ми не знали, що то контрабанда», - наївно виправдовувалися затримані.
 
Прикордонники конфіскували товар і передали його митниці. Орієнтовна вартість контрабанди оцінили в 7 тисяч гривень.  Контрабандистів одразу доправили до міліції, звідти до суду. За його рішенням, порушники кордону просидять добу під арештом. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus