USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Більше 70% дитсадків Волині не готові до опалюваного сезону

20 Липня 2010 14:44
Із 385 садочків Волині, де заплановані ремонти до початку опалюваного сезону, роботи відбулися лише у 125-ти.
Про це 20 липня під час селекторної наради з головами РДА повідомив начальник Головного управління містобудування, архітектури та ЖКГ ВОДА Юрій Куц.
За словами посадовця, найгірше виконують підготовку до опалюваного сезону Володимир-Волинська, Турійська, Луцька та Старовижівська райдержадміністрації. Рожищинська виконала лише 7% від усіх запланованих робіт. А Горохівська та Шацька РДА взагалі не запланували ремонт житлових будинків до початку зимового сезону.
Загалом нині підготовлено 896 будинків зі 1700, відремонтовано менше як 50% запланованих покрівель, опалюваних систем та котелень. Зі 787 шкіл до сезону відремонтовано лише 240.
Аби покращити показники, перший заступник голови ВОДА Олександр Башкаленко направлятиме у райони виїзні групи управління ЖКГ, які перевірятимуть відремонтовані об’єкти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus