USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Біржа праці - проти кадрових аферистів

23 Липня 2010 10:08
Центр зайнятості застерігає волинянам пильнуватися аферистів, які в газетних та інтернет-оголошеннях спокушають вигаданими астрономічними заробітками.

Про це 22 липня повідомив Луцький міський центр зайнятості.

«Подібні оголошення про можливість працевлаштування на високооплачувану роботу, особливо некваліфіковану з високою заробітною платою, що перевищує 3000 гривень – банальне обдурювання», - кажуть у центрі зайнятості.
Справа в тім, що так звані «роботодавці» спокушають безробітних задля їхніх грошей. Адже той, хто «ведеться» на «високооплачувані» оголошення мусить сплатити грошову передоплату. Насправді він отримає в ліпшому випадку роботу з заробітною платою, нижче встановленої законодавством мінімальної або його взагалі не працевлаштовують.
Ще одним методом ошуканства безробітних є отримання інформації про вакансію по телефону через платні лінії зв’язку.
«Щоб не бути ошуканим, з метою пошуку гідної роботи, слід звернутись до державної служби зайнятості, де всі послуги надаються безкоштовно. У центрах зайнятості є вільний доступ до всіх актуальних вакансій, як в паперовому, так і електронному носіях», - закликають фахівці.
Як запевняють спеціалісти центру зайнятості, кожному безробітному, який звернувся за допомогою, в індивідуальному порядку нададуть необхідну інформацію про вакансії для працевлаштування. Притім, як на території міста, так і в межах України.
Безробітним громадянам запропонують пройти професійне навчання, перепідготовку за професіями, які актуальні на ринку праці, допоможуть започаткувати власну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus