USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бондар підтримав Клімчука в «горілчаній справі»

25 Червня 2010 08:27
Позиції голови облдержадміністрації Бориса Клімчука щодо просування горілки волинського виробництва на регіональному ринку симпатизує колишній губернатор, депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар.

Про це він розповів на прес-конференції 24 червня.

Бондар вважає, що активно сприяти реалізації продукції власного виробника – це важливе завдання будь-якого чиновника, який контролює відповідні сфери. Зважаючи на те, що нинішній губернатор нині взяв на себе відповідальність за економіку області, то це додає йому поваги в очах Бондаря.

«Ми повинні зробити все, щоб наш якісний продукт розвивався. І коли на шкоду волинським виробникам в нас під носом ділки з різних областей привозять свій, гірший за якістю, дешевший продукт, яким травлять наших людей, а ми нічого з цим не можемо чи не хочемо робити, то так не має бути. Тому я повністю підтримую Клімчука», – заявив Бондар.

Окрім того, депутат облради вважає, що до тих керівників, які випускають з поля зору це питання, треба застосовувати жорсткі заходи.

«Робота голови адміністрації пов’язана з частими застіллями, щодня відбуваються якісь урочисті події у поважних осіб. Я ніколи не сідав за стіл і не піднімав чарку, якщо не було волинської горілки», – впевнений Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Самогонщик Показати IP 25 Червня 2010 10:21
Луцькому СГК потрібно випустити горілку з назвою "Губернатор", можна з портретами голів ОДА. Загалом, позитивно, що чиновники власним прикладом пропагують місцеві продукти, добре було б щоб не лише горілку:)
тверезий Показати IP 25 Червня 2010 11:05
Бондар намагався теж-саме робити, але гальмували і наїзджали "бренди" з Києва!
ХХХ Показати IP 25 Червня 2010 12:42
Окрім того, депутат облради вважає, що до тих керівників, які випускають з поля зору це питання, треба застосовувати жорсткі заходи - примусово поїти їх горілкою місцевого виробництва.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus