USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Боратинська сільрада отримала від поляків цеглину. З’ясувалося – вона «кришталева»

10 Грудня 2009 11:33
Сьогодні делегація із Луцька на чолі із заступником голови облдержадміністрації Василем Дмитруком прибула до польського міста Любліна. Там волинянам дадуть приз - «кришталеву цеглину» за перемогу в міжнародному конкурсі «Дім 2009 – Кришталева цеглина».
 
Міжнародний конкурс на кращу інвестицію у сфері будівництва по обидві сторони східного кордону Європейського Союзу відбувається вже вдев’яте. Нинішнього року волиняни стали кращими серед кількох сотень учасників конкурсу.
 
Із 20 переможців лауреатом із Волині визнано багатофункціональну споруду Боратинської сільської ради Луцького району. Комплекс збудований фірмою «Стир-Агробуд» за проектом приватного підприємця Заворотинського.
Поляки відзначили почесними дипломами ще 12 об’єктів на українсько-польському прикордонні. Серед них – залізничний вокзал у райцентрі Володимирі-Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 10 Грудня 2009 14:40
тішить, що хоч десь і у чомусь нас гідно оцінили! Браво, волиняни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus