USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Через «Ягодин» до Польщі везли більше 5 кілограмів бурштину

19 Жовтня 2015 18:32
Каміння бурштину, яке приховано намагався вивезти громадянин України до сусідньої Польщі, виявили на «Ягодині». Про це інформує Державна прикордонна служба.

Сьогодні в міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин» прибув автомобіль «Фіат» під керуванням громадянина України. Під час здійснення прикордонного контролю правоохоронці помітили, що водій транспортного засобу досить знервований і помітно хвилюється. Тому прийняли рішення щодо проведення поглибленого огляду автівки. У результаті в конструктивних особливостях передньої панелі з боку пасажира прикордонники виявили схованку із «сонячним камінням».

Виявлений бурштин загальною вагою близько 5,5 кілограмів вилучено та передано встановленим порядком компетентним органам.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
СБУ Показати IP 19 Жовтня 2015 18:47
Де дівають конфіскований бурштин наші "правоохоронні органи" , що збувають так само, як спирт з горілкою??????????????????
Анонім до СБУ Показати IP 19 Жовтня 2015 19:21
Продовжуэ свій маршрут - кому це не зрозуміло? Тільки бабки йдуть в інший карман.
2 до СБУ Показати IP 20 Жовтня 2015 11:12
Думаю, спалюють. Щоб всі знали, що не можна так робити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus