USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через хвилювання контрабандист втратив 300 тисяч гривень

8 Червня 2010 09:47
На міжнародному пункті пропуску «Ягодин-авто» волинські прикордонники затримали 33-річного харків’янина, який намагався вивезти до Польщі незадекларовану валюту.

Про це повідомляє прес-служба Луцького прикордонного загону.

Під час опитування водія, який, до речі, вибрав смугу руху «зеленим коридором», охоронці звернули увагу на його схвильовану поведінку. Керуючись досвідом подібних ситуацій, прикордонники вирішили доглянути авто поглиблено.

Під час спільного з митниками огляду машини з конструктивних порожнин підлокітника та панелі приладів іномарки було вилучено 20 тисяч гривень, понад 16 тисяч євро, 600 доларів і дві з половиною тисячі польських злотих.

За попередніми підрахунками, загалом вартість контрабанди в купюрах сягає майже 185 тисяч гривень.

«Окрім цього, в харків’янина відібрали його трирічну іномарку «Mitsubishi - Pajero», яку оцінили в 150 тисяч гривень», - зазначив керівник прес-служби Луцького прикордонного загону Олег Личковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus