USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чиновника просять допомогти незрячій горохівчанці

20 Вересня 2010 12:41
Мешканка Горохова, що на Волині, живе в цілковитій ізоляції: вона повністю незряча, та ще й самотня.
Просити для неї допомоги у першого заступника Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленка прийшла її сусідка під час прийому громадян з особистих питань.
«Ми їй допомагаємо по можливості, 10 років тому у неї померли обоє батьків, і жінка живе у цілковитій ізоляції, навіть вийти нікуди не може, повна втрата зору. Це вже літня людина, їй важко у побуті. До того ж підводить здоров’я», - розповіла жінка.
Олександр Башкаленко пообіцяв відвідувачці вирішити питання у найкоротші терміни. За його словами, жінку направлять на лікування до обласного госпіталю для інвалідів війни, де за нею здійснюватимуть кваліфікований нагляд, лікування. Окрім того, її відвідуватиме соціальний працівник.
До чиновника зверталися горохівчани, яких хвилювала проблема працевлаштування. Вони нарікали, що після закінчення вузу доволі проблемно знайти роботу, до того ж більшість роботодавців вимагають стажу. Башкаленко радив заручитися допомогою центрів зайнятості, які запропонують якщо не роботу за спеціальністю, то принаймні перекваліфікацію за державні кошти на здобуття професії, актуальної на ринку праці.
Загалом під час прийому громадян у Горохівській райдержадміністрації до першого заступника губернатора із проблемами прийшли близько 25 мешканців району.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus